De fototentoonstelling Art. 1 In beeld die in de zomer 2016 een maandlang succesvol liep in de Sint-Niklaaskerk in Gent kan nu ook uitgeleend worden aan Amnesty groepen en Amnesty sympathisanten.

Negen fotografen brengen Artikel 1 van de Universele Rechten van de Mens in beeld: ‘Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen.’

 

Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen Amnesty International regio Gent en Volwassenen onderwijs Kisp. Op de website Art. 1 In beeld vindt u meer informatie over de foto’s en de fotografen.

 

Uitlenen doen we graag en gratis. We vragen wel een bijdrage van 50 euro voor het verpakkingsmateriaal dat regelmatig vernieuwd moet worden en een waarborg van 500 euro om eventuele beschadigde foto’s te vervangen. Via volgende link krijgt u een overzicht van de opstelling van de tentoonstelling en het zorgvuldig verpakken: https://goo.gl/photos/UaMiChfzVnDWkRVh9 De tentoonstelling bestaat uit 46 foto’s (23 foto’s 60 x 40, 9 foto’s 60 x 45, 13 foto’s 40x 28 en 1 foto 120 x 120) en is in Gent op te halen. Let wel: we hebben enkel foto’s (goed voorzien van ophangingsmogelijkheden), geen panelen. We vragen ook om de artistieke design van de opstelling te respecteren. De tentoonstelling is in 2017 georganiseerd in de Zebra in Gent, met volgende opstelling https://goo.gl/photos/BH5DrVh1ueCrcaqr7. 

 

Contactpersoon is Luc Janssens Luc.Janssens@acv-csc.be

Storten kan op de rekening van Amnesty regio Gent BE07 5230 8034 4266